Språkkafe
Språkkafe

Om dette arrangementet

Tid
13:00 - 14:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Bibliotekscena
Målgruppe

Språkkafé

Språkkaféen på Øygarden innbyggartorg og bibliotek på Straume, skal vera ein sosial møteplass for innvandrarar som ønskjer å praktisera norsk munnleg. Det er opent for alle og tilbodet er gratis!

Øv deg på å snakke norsk på vår språkkafé. Frivillige og deltagere snakker sammen på norsk, drikker kaffe og te og gjør språkøvelser i små grupper. Drop-in. Ingen registrering.

You are welcome to our «Language café» if you know enough to take part in a simple conversation. Free. Drop-in. No registration.

Velkommen/ welcome!

Språkkaféen er leia av Flykningtenesta i samarbeid med Øygarden frivilligsentral og biblioteket. Det blir delt inn i gruppar på 2 frivillige og 4-5 deltakarar. Kvar gruppe sitt samla rundt eit bord og snakkar om eit gitt tema. Underveis blir det enkel servering. Nokon gonger blir det også brettspel og diverse kulturinnsalg. Språkkaféen er eit sosialt og kjekt tilbod både for den frivillige og for deltakarane.

Vil du vera frivillig på språkkafé? Ta kontakt: frivillig@oygarden.kommune.no eller på tlf: 56 16 02 28. Vi treng om lag 10 frivillige kvar tysdag kl. 13.00 - 14.30.